top of page

Tamara Markus

ACTRICE EN PRESENTATRICE 

Showreel klik hier

Tamara Markus is actrice, presentatrice en voice over. Tamara speelt bij het gezelschap ‘Het Acteursgenootschap’ wat zich richt op wetenschapstheater. Ze was te zien in de series Moordvrouw, Klem en De Zuidas en in commercials voor Ziggo, Knorr, PostNL en de overheid. 

Ze presenteerde het programma ‘Zo kan het ook’ en ‘Nederland Horecaland’ op RTL en ‘Trips&Tips’ op SBS6. 

 

VOICE OVER 

Als voice over heeft ze haar eigen studio aan huis. Je kunt haar stem o.a. horen in verschillende uitleganimaties en in commercials en online videos voor NS, verkeersbureau Turkije, Sensodyne, Swiss Sense, Hello Fresh, Philips, de Europese Commissie en de WHO  

 

THEATER 

Tamara begon haar carrière als danseres bij Het Internationaal Danstheater waarmee ze 13 jaar lang langs grote zalen in zowel binnen- als buitenland toerde. Ze speelde Johanna de Waanzinnige in de gelijknamige productie van Theatergroep de Kern, speelde in de voorstelling 'GO!' van de Wëreldbänd (tegenwoordig Släpstick) onder regie van Harry Piekema en in 'Rodin' van Bruun Kuijt. Ze speelde ook bij het moderne Commedia dell’Arte gezelschap ‘Theatre Hotel Courage’ van Katrien van Beurden waarmee ze o.a. werkte in Palestina, India, New York en Parijs.  

 

Voor meer info en algemene voorwaarden

: www.tamaravoiceover.com 

foto: Tam Casting

tam-castingfoto's 1.jpg
bottom of page