"Rauw, puur en vol passie"

Joost Spijkers (SPIJKERS) heeft een diepgewortelde passie voor muziek, zang en dans. De winnaar van de Poelifinario 2018 in de categorie Kleinkunst brengt grote (levens)liederen en raakt volgens de jury recht in het hart. "Een combinatie van liedteksten van Peer Wittenbols, vurig temperament en fantastiche muziek; een in kleinkunst-land zeldzame megenling van jazz, balkan, chanson, pop, rock en fado." 

In het voorjaar van 2020 brengt de zanger, die ook deel uit maakt van de Ashton Brothers, een klein intiem kamerconcert onder de noemer Au Plat Pays.
In het voorjaar van 2021 komt hij met een nieuw theaterprogramma.

 Voor de tourlijst: WWW.JOOSTSPIJKERS.NL  Foto: Jaap Reedijk .

 

De pers over SPIJKERS

Ruud Buurman (Theaterkrant) *****  |  Alle nummers van Spijkers en Wittenbols vertellen een verhaal.  Nooit voorspelbaar en door Spijkers met kracht en energie, vurig en gepassioneerd gezongen. Met een prachtstem.

Joris Henquet (De Volkskrant) **** | Geestige Mimiek, danstalent en zangstem mkaen zijn tweede solovoorstelling SPIJKERS II uniek.

Rinske Wels (TROUW)****  | ‘Spijkers II’ is zoals een goed theaterconcert moet zijn: een losse aaneenschakeling van prachtige liedjes - veelal van de hand van Peer Wittenbols - gebracht door Joost Spijkers, een theatrale, pure zanger. Naast hem staat een geweldige band die hem op alle fronten ondersteunt. 


MEDIA